Lastminute Lesbos

Lastminute Lesbos: ideale vakantiebestemming
Heb je de vakantiekriebels, boek dan een lastminute naar Lesbos. Dit Griekse eiland ligt niet ver van de Turkse kust en is een ideale vakantiebestemming omdat het niet zo toeristisch is in vergelijking met andere Griekse eilanden.

Flora en fauna
Hierdoor is een lastminute naar Lesbos erg geschikt voor iedereen die naar natuur en rust op zoek is. Het landschap is erg afwisselend met bergen, zoutpannen, stranden en een grote verscheidenheid aan flora en fauna.

Lesbos is ook een leuke vakantiebestemming voor iedereen die van vogelspotten houdt. Er zijn verschillende vogelspotplaatsen die onderling niet ver van elkaar verwijderd liggen en daardoor gemakkelijk te voet te bereiken zijn. Enkele vogelsoorten die je hier kunt tegenkomen zijn de kuifkoekoek, de rotsklever en de Balkansperwer.

Lastminute naar Lesbos: voor ieder wat wils
Ook als je van strand, feesten en lekker eten houdt is een vakantie op Lesbos iets voor jou. In de steden bruist het namelijk van de activiteiten. Er zijn vele winkels, bazaars, cafés en restaurants waar iedereen zich prima kan vermaken. Wil je even lekker uit je bol gaan in een hippe discotheek? Bezoek dan één van de grotere steden.

In de zomermaanden wordt er een aantal festivals gehouden, zoals het Sardinefeest in Skala Kalloni en de Trata (visvangfeesten) in Petra.

Geniet ook van de ongedwongen sfeer van Griekenland en boek direct nog een lastminute naar Lesbos!