Hotel Lesbos

Hotel op Lesbos
Wil je een hotel boeken op Lesbos, dan zijn er allerlei mogelijkheden. Bedenk wat voor soort vakantie jou aanspreekt en zoek aan de hand daarvan de ideale accommodatie. Op die manier weet je zeker dat jouw vakantie op dit prachtige Griekse eiland een succes wordt!

Rust en natuur
Lesbos is het derde grootste eiland van Griekenland en kent een gevarieerd landschap met bergen, heuvels, baaien, stranden en bossen. Typerend zijn verder de vele olijfboomgaarden. Wil je genieten van de rust en natuur en ben je op zoek naar een hotel op Lesbos, kijk dan welke accommodatie bij jouw wensen aansluit.

Vogelspotters zullen zich zeker vermaken in de buurt van de zoutvlaktes van Kalloni. Hier leven namelijk veel flamingo’s en pelikanen. Houd je van vissen, zoek dan een leuk hotel bij de haven van Mólivos. In dit pittoreske dorpje kun je bovendien heerlijke gerechten met vis eten!

Hotel op Lesbos: in een levendige stad
Houd je van de drukte en gezelligheid van steden, ook dan kun je uitstekend een hotel vinden op Lesbos. In Mytilini vind je een groot aantal hotels, velen direct naast cafés, restaurants en taveernes. In vergelijking met andere steden op het eiland heeft Mytilini bovendien het meest gevarieerde aanbod winkels.

Ga je met het hele gezin op vakantie, dan kun je bijvoorbeeld een accommodatie aan het water kiezen. Lesbos heeft zandstranden en stranden met kiezels en keien. Op veel plaatsen loopt het strand geleidelijk af in zee.